Vehicule utilitare electrice Alke ATX340E

Vehicule utilitare electrice Alke ATX340E

28.06.2022

Modelele de vehicule utilitare electrice ATX340E sunt construite de producatorul italian Alke si sunt destinate sa intampine conditii din cele mai solicitante, indiferent de sectorul de activitate. Acest lucru este posibil datorita caracteristicilor prin care se disting: putere inalta, robustete si o capacitate de incarcare peste standarde, de 1630 kg (sasiu) si 4500 capacitate de tractare (pentru 340EH).

De ce sa alegi un vehicul utilitar ATX340E? Iata mai multe motive:

  • Capacitate de incarcare maxima a sasiului: 1630 kg (cel mai bun pe segmentul sau)
  • Capacitate de tractare: 4500 kg (cel mai bun pe segmentul sau)
  • Autonomie de pana la 200 km
  • Robustete de invidiat
  • Aprobat pentru circulatie publica (N1)

Mobilitate sustenabila si performanta inalta
ATX340E este cel mai bun vehicul utilitar electric din categoria sa. Imbina performanta cu puterea si cu un aspect robust. Dotari care il recomanda: se bazeaza pe un motor electric care livreaza un maximum de 14 kW, dispune de frana de motor cu energie recuperabila, ventilator electric pentru racire auxiliara, baterii high performance care pot fi incarcate oriunde.

ATX340E stabileste cel mai ridicat standard pentru costuri versus eficienta si precizie la pilotare, chiar si in cadrul unor aplicatii off-road, acolo unde niciun alt vehicul electric de pe segmentul sau nu poate sa depaseasca obstacolele. 
Configuratia cu suspensii independente Mac Pherson si ax spate De-Dion cu bara stabilizatoare, la care se adauga pneurile mari, garanteaza aderenta optima pentru toate rotile, inclusiv pe suprafete dificile, prevenind astfel pierderea controlului si derapajele. Multumita acestor caracteristici, ATX340E poate livra cea mai inalta capacitate de incarcare si de tractare de pe segmentul sau, in conditii de siguranta si cu eficienta marita.

Pregatit pentru munca dificila
Conceput pentru a lucra timp indelungat, pana la 10 ore, Alke ATX340E este un vehicul cu 0 emisii potrivit pentru aplicatii industriale si in logistica, printre altele. Satisfactia suprema consta in faptul ca vehiculul de fata va rezolva orice sarcina solicitanta intr-un mod „verde”, fara a produce emisii si zgomot.

Principale caracteristici ale lui ATX340E: motor AC 48 V electric; poate atinge o viteza maxima de 44 km/h; consum redus; autonomie 200 km (datorita bateriilor 20 kW litiu); latimea ingusta de 1400mm permite operarea in zone inguste. Modelele Alke ATX sunt probabil unicele vehicule utilitare cu 0 emisii din categoria lor care pot mentine o performanta inalta pe teren dificil, cu panta mai abrupta (negocierea pantei 30% - 35%).

Gama de vehicule electrice ALKE este disponibila si pe ATVRom Piatra Neamt

Te-ar putea interesa si:

2025 BRP Lynx Lineup

BRP Lynx aduce in sezonul 2025 doua noi modele trail, in timp ce lineup-ul Brutal se distinge de snowmobilele crossover Xterrain si se extinde. De asemenea, gama Shredder conceputa pentru riding prin zapada adanca adauga caracteristici noi. Proasp...

Citeste mai mult