Seturi complete

2 produse

Tip afisare:

Sorteaza dupa

Reducere 20%
LEATT Ride Kit 3.5 Blk

LEATT Ride Kit 3.5 Blk


453 RON

362 RON

In Stoc

Un set complet format din bluza si pantaloni special conceput pentru cross enduro este esential pentru a te proteja si a-ti oferi confortul necesar in timpul aventurilor tale off-road. Aceste echipamente sunt proiectate sa ofere o protectie optima impotriva zgarieturilor, taieturilor si impacturilor in timpul calatoriilor pe teren accidentat.

 

Bluzele si pantalonii cross enduro sunt fabricate din materiale rezistente la abraziune, durabile si respirabile, pentru a asigura confortul si protectia optima a pilotului in timpul conducerii. Acestea sunt echipate cu zone de ventilatie pentru a mentine temperatura corpului la un nivel optim si pentru a permite o circulatie adecvata a aerului in timpul efortului fizic.

 

In plus, seturile complete sunt concepute pentru a oferi o gama larga de miscare, asigurandu-se ca pilotii se pot deplasa liber si confortabil pe motocicleta sau ATV in diverse conditii de teren si de vreme. Alegerea unui set complet cross enduro format din bluza si pantaloni special conceput pentru off-road este cruciala pentru a te bucura de aventurile in siguranta si cu incredere. 

 

La ATVRom, echipa noastra de experti este disponibila sa te ajute sa gasesti echipamentele potrivite nevoilor tale. In plus, ai posibilitatea de plata cash sau cu cardul, dar si posibilitatea de achizitionare a unui echipament in rate. ATVRom este dealer autorizat in Romania pentru producatorii: CFMOTO, KTM, Husqvarna Motorcycles, GASGAS, HJC, Nolan, Airoh, Shift, Leatt, POD, 100%, Fox Racing, Gaerne, LS2 Helmets, Can-Am Bombardier si altii.

*Preturile afisate in aceasta pagina nu contin TVA