Sosete

27 produse

Tip afisare:

Sorteaza dupa

Reducere 21%
FOX 8" RANGER SOCK [EUC]

FOX 8" RANGER SOCK [EUC]


58 RON

46 RON

In Stoc

Reducere 20%
FOX 8" RANGER CUSHION SOCK [EUC]
Reducere 30%
FOX LUX FRI THIN SOCK [FLO ORG]
Reducere 30%
FOX LUX FRI THIN SOCK [BLK]
Reducere 20%
FOX LUX FRI THIN SOCK [BLU]
Reducere 20%
FOX W 4" FLEXAIR MERINO SOCK [BLK]
Reducere 20%
FOX 4" FLEXAIR MERINO SOCK [BLK]
Reducere 20%
FOX 4" FLEXAIR MERINO SOCK [PLM PR]
Reducere 20%
FOX 6" FLEXAIR MERINO SOCK [BLK]
Reducere 20%
FOX 6" FLEXAIR MERINO SOCK [FLO RED]
Reducere 20%
FOX 6" FLEXAIR MERINO SOCK [PLM PR]
Reducere 20%
FOX 6" FLEXAIR MERINO SOCK [BRK]

Sosetele pentru motocross si enduro sunt un aspect important al echipamentului unui rider, desi uneori sunt neglijate in comparatie cu alte echipamente precum cizmele sau ochelarii. Totusi, ele aduc mai multe beneficii decat ai putea crede. Sosetele cross enduro pot oferi un strat suplimentar de amortizare intre picior si cizme, reducand presiunea si disconfortul pe parcursul unei curse lungi sau a unei sesiuni de antrenament. In acelasi timp, sosetele pot oferi si izolare termica, pastrand picioarele calduroase in conditii de frig si umiditate.

Desi pot parea un detaliu mic in comparatie cu alte componente ale echipamentului de motocross si enduro, sosetele sunt un element important pentru confortul, protectia si performanta riderului. Investitia intr-o pereche de sosete de calitate poate face diferenta intre o experienta placuta si una neplacuta pe traseu.

Viziteaza magazinul nostru sau site-ul pentru a descoperi gama completa de echipamente cross enduro si pentru a gasi perechea perfecta de sosete motocross sau sosete enduro. In plus, ai posibilitatea de plata cash sau cu cardul, dar si posibilitatea de achizitionare a unui echipament in rate. ATVRom este dealer autorizat in Romania pentru producatorii: CFMOTO, KTM, Husqvarna Motorcycles, GASGAS, HJC, Nolan, Airoh, Shift, Leatt, POD, 100%, Fox Racing, Gaerne, LS2 Helmets, Can-Am Bombardier si altii.

*Preturile afisate in aceasta pagina nu contin TVA