Tobe sport

58 produse

Tip afisare:

Sorteaza dupa

TOBA RJWC SINGLE OUTLANDER L

TOBA RJWC SINGLE OUTLANDER L


2.567 RON

In stoc furnizor

Pentru pasionatii de off-road care doresc sa-si imbunatateasca performantele ATV-ului, tobele sport sunt un accesoriu esential. Acestea nu doar ca ofera un sunet mai puternic si mai agresiv, dar contribuie semnificativ si la imbunatatirea performantelor motorului. Tobele sport sunt proiectate pentru a reduce restrictiile la evacuare, permitand motorului sa respire mai usor. Acest lucru se traduce printr-o crestere a puterii si a cuplului motor. Una dintre cele mai notabile diferente intre o evacuare sport si una standard este sunetul. Tobele sport produc un sunet mai profund si mai puternic, oferind ATV-ului un caracter distinct si o prezenta sonora mai impunatoare. Sistemele de evacuare disponibile la ATVRom sunt fabricate de branduri renumite, asigurand durabilitate si performante superioare. Upgrade-ul la un sistem de esapament pentru ATV-ul tau este o investitie excelenta care iti poate oferi o experienta de conducere mai placuta si mai performanta. Descopera gama completa de tobe sport disponibile la ATVRom si transforma-ti ATV-ul intr-un vehicul mai puternic si mai atractiv din punct de vedere sonor si estetic!

Intrebari frecvente Tobe sport

Magazinele noastre se afla in: Bucuresti, Pitesti, Cluj, Piatra Neamt, Campulung Moldovenesc, Brasov, Sibiu, Craiova, Targu Jiu, Arad, Timisoara, Baia Mare. Iti recomandam sa ne contactezi pentru a gasi o solutie daca sunteti din alt oras.

Preturile pentru tobe sport difera destul de mult in functie de modelul si specificatiile dorite. Pentru mai multe detalii, nu ezita sa contactezi echipa ATVRom.

Da, puteti cumpara accesorii in rate. Gasiti toate detaliile in pagina noastra de contact, in functie de zona tarii din care sunati.

Te rugam sa ne contactezi! Unul dintre consultantii nostri de vanzari iti va oferi raspunsul pentru orice intrebare legata de produsul care te intereseaza.

*Preturile afisate in aceasta pagina nu contin TVA