Rack

97 produse

Tip afisare:

Sorteaza dupa

Un rack pentru ATV este un accesoriu extrem de util si versatil, proiectat pentru a permite transportul de echipamente, bagaje sau alte obiecte pe ATV-ul dumneavoastra in timpul aventurilor off-road. Portbagajul ATV poate fi montat pe partea din spate sau pe partea frontala a ATV-ului si vine in diferite dimensiuni si configurații pentru a se potrivi nevoilor specifice. La ATVRom, veți gasi o gama variata de rack-uri pentru ATV-uri, fie ca aveți nevoie de un portbagaj fata ATV pentru acces rapid sau de un portbagaj spate ATV pentru transportul incarcaturilor grele. Toate produsele sunt selectate pentru calitatea lor si pentru capacitatea de a face fața provocarilor pe teren accidentat. Un rack pentru ATV este un accesoriu esențial pentru orice pasionat de off-road, oferind capacitatea de a transporta echipamente si incarcaturi pe distanțe lungi si pe terenuri variate. Investiția intr-un rack de calitate va spori utilitatea si versatilitatea ATV-ului dumneavoastra, permițandu-va sa profitați la maximum de fiecare aventura in aer liber. ATVRom comercializeaza portbagaje ATV si multe alte accesorii pentru ATV si SXS.

Intrebari frecvente Rack

Magazinele noastre se afla in: Bucuresti, Pitesti, Cluj, Piatra Neamt, Campulung Moldovenesc, Brasov, Sibiu, Craiova, Targu Jiu, Arad, Timisoara, Baia Mare. Iti recomandam sa ne contactezi pentru a gasi o solutie daca sunteti din alt oras.

Preturile pentru un rack difera destul de mult in functie de modelul si specificatiile dorite. Pentru mai multe detalii, nu ezita sa contactezi echipa ATVRom.

Da, puteti cumpara accesorii in rate. Gasiti toate detaliile in pagina noastra de contact, in functie de zona tarii din care sunati.

Te rugam sa ne contactezi! Unul dintre consultantii nostri de vanzari iti va oferi raspunsul pentru orice intrebare legata de produsul care te intereseaza.

*Preturile afisate in aceasta pagina nu contin TVA