Scroll to top

Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare si pot prezenta accesorii sau elemente de design care pot varia fara notificare prealabila in functie de schimbarile aduse de producator sau zona de comercializare. Va stam la dispozitie pentru orice informatii legate de acest produs.

Polaris

Polaris Sportsman XP 1000 EPS '18

Inmatriculabil fara TVA
11990 EUR

TVA inclus
14268 EUR

Posibilitate factura externa

Polaris Sportsman XP 1000 EPS este unul dintre cele mai puternice ATV-uri din gama Polaris 2018, ideal pentru sarcini utilitare în zone în care vehicule convenționale nu ar putea avea acces, dar care se pretează la fel de bine la distracție sau întreceri pe trasee cu teren variabil. Acest vehicul off road 4x4 este dotat cu o motorizare de top și atinge performanțe de nivel competițional mulțumită unui motor ProStar de 952cc 90cp, suficient pentru a face față fără probleme unor aplicații utilitare deosebit de dificile și pentru a vă permite să transportați o încărcătură mai mare într-un timp mai scurt, fiind astfel porivit celor care lucrează în medii off road și au nevoie de un partener pe care se pot baza indiferent de situație sau vreme. În ciuda puterii, modelul este foarte ușor de controlat prin includerea sistemelor electronice avansate de control al accelerației, frânării și pentru asistență la coborărea pantelor abrupte, la care se adaugă suspensiile optimizate off road, de înaltă calitate, cu braț dublu arcuit de tip A, independente pe spate și sistemul de tracțiune comutabilă 4x4/2x4. Pachetul oferit este completat de un design solid și serios, perfect complementar performanțelor superioare de rulare, pentru a face din Polaris Sportsman XP 1000 EPS o alegere de top pentru cei împătimiți de senzații tari în off road, sau pentru cei care își desfăsoară activitatea zilnică în medii outdoors.

- motor ProStar 952cc 90cp, 2 cilindri, 4 timpi, SOHC, EFI
- răcire cu lichid
- cutie de viteze automată PVT P/R/N/L/H
- tracțiune selectabilă High Performance On-Demand 2WD/True 4WD
- suspensii față Hi Clearance cu braț arcuit dublu de tip A
- suspensii spate Hi Clearance independente cu braț arcuit dublu de tip A și bară stabilizatoare
- frâne hidraulice pe disc
- sistem electronic de asistență la frânare
- sistem control acceleratie
- sistem asistență coborâre pantă
- servodirecție electronică EPS
- dispozitiv de remorcare (receiver)
- troliu Polaris 2500HD
- sarcină maximă de 261Kg
- capacitate maximă rack față/spate 55/110Kg
- jante aluminiu, 14 inch
- faruri halogen
- afișaj LCD cu Rider Information Center și bluetooth


Garanție 2 ani.
Disponibil și în rate.

Prețul si specificatiile afișate sunt pentru varianta cu omologare Euro4 (înmatriculabilă la poliție) - aceasta presupune diferențial deblocabil spate și o viteză maximă de 90Km/h. 

Modelul este disponibil si in varianta T3 (inmatriculabila la primarie) la pretul: 10900 eur + TVA.

Vezi produsul si pe atvrom.ro

Motor : ProStar 952, 2 cilindri, 4 timpi, SOHC
Putere : 90 CP
Capacitate : 952 cmc
Combustibil : benzina
Cutie de viteze : automata PVT P-R-N-L-H
Rezervor : 19.9 l
Racire : cu lichid
Transmisie : pe cardan
Sistem pornire : Electric
Suspensie fata : braț dublu Hi Clearance, cursă de 229mm
Suspensie spate : independentă cu braț dublu Hi Clearance, bară stabilizatoare, cursa 260mm
Frana fata : hidraulica pe disc
Frana spate : hidraulica pe disc
Anvelopa fata : 26x8-R14
Anvelopa spate : 26x10-R14
Lungime : 2114 mm
Latime : 1209 mm
Inaltime : 1408 mm
Greutate : 374 KG
Inaltime sa : 940 mm
Garda la sol : 292 mm
Inmatriculabil : Da
An : 2018
Culori : rosu

Despre Polaris

La Polaris creearea de produse de top nu este doar o indatorire de serviciu, ci un mod de viata. De aceea crezul nostrum este tiparit in otel: INTELEGE EXPERIENTA CONDUSULUI, TRAIESTE EXPERIENTA CONDUSULUI, MUNCESTE S-O IMBUNATATESTI. Angajatii nostrii nu doar creeaza si proiecteaza diferite vehicule, ci sunt si piloti entuziasti. Lucrul asta ne ofera un avantaj competitional pentru ca muncim impreuna in asa fel incat sa facem placerea condusului si mai mare, astfel incat sa gasim:’’The Way Out’’.

Polaris crede cu tarie ca etica si valoarea angajatilor este calea catre success. Valorile Polaris sunt definite de catre angajatii sai, astfel incat sa faca din sistemul Polaris Performance Management doar ceva teoretic.

Programul de evaluare al performantelor angajatilor nu adduce doar rezultate mai bune, ci si reflecta modul in care prin ei se reflecta valorile de baza ale companiei: munca in echipa, inovatia, dezvoltarea angajatilor, atentia indreptata catre client, leadership-ul, integritatea, rezolvarea tuturor problemelor si pasiunea pentru excelenta.