Scroll to top

Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare si pot ptylenta accesorii sau elemente de design care pot varia fara notificare prealabila in functie de schimbarile aduse de producator sau zona de comercializare. Va stam la dispozitie pentru orice informatii legate de acest produs.

Polaris

Polaris Sportsman SP 570 EPS '18

Acest produs nu mai face parte din oferta!

Posibilitate factura externa

Polaris Sportsman SP 570 EPS este un model de ATV 500cc, remarcabil prin accesibilitate și versatilitate, potrivit piloților în căutarea unui motiv de ieșire în aer liber pe trasee montane sau care au nevoie de un partener de lucru pe care se pot baza indiferent de situație. Modelul are un design serios și solid care va încânta prin estetica sa modernă și funcțională, iar la o privire atentă sub capotă veți putea observa o motorizare de înaltă calitate, marca ProStar, cu 1 cilindru în 4 timpi, de 567cc 44cp, suficient de puternic pentru a vă oferi o experiență de pilotare dinamică și anternantă. În plus, acest vehicul off road 4x4 dă dovadă de o manevrabilitate de excepție prin includerea în pachetul standard a servodirecției EPS și a sistemelor avansate de control pentru accelerație, frânare și coborăre în pantă abruptă, la care se adaugă sistemul de tracțiune comutabilă 2WD/4WD. Toate acestea fac din Sportsman SP 570 EPS un ATV foarte adaptabil, potrivit oricărui buzunar, cu feature-uri premium de obicei întâlnite pe modele din categorii superioare de preț, excelent pentru veterani sau pentru cei care fac primii pași în lumea sporturilor off road.

- motor ProStar 567cc 44cp, 1 cilindru, 4 timpi, DOHC, EFI
- răcire cu lichid
- cutie de viteze automată PVT P/R/N/L/H
- tracțiune selectabilă High Performance True 2WD/4WD
- suspensii față cu braț dublu de tip A
- suspensii spate independente cu braț dublu de tip A și bară stabilizatoare
- frâne hidraulice pe disc
- sistem electronic de asistență la frânare
- sistem control electronic accelerație (ETC)
- sistem asistență la coborărea în pantă (ADC)
- servodirecție electronică EPS
- dispozitiv de remorcare (receiver)
- afișaj LCD cu Rider Information Center și bluetooth
- jante aluminiu
- faruri halogen


Garanție 2 ani.
Disponibil și în rate.

Prețul și specificațiile afișate sunt pentru varianta cu omologare Euro4 (înmatriculabilă la poliție) - aceasta presupune diferențial deblocabil spate și o viteză maximă de 90Km/h.

Vezi produsul si pe atvrom.ro

Motor : ProStar 570, 1 cilindru, 4 timpi, DOHC, EFI
Putere : 44 CP
Capacitate : 567 cmc
Combustibil : benzina
Cutie de viteze : automata PVT P-R-N-L-H
Rezervor : 17 l
Racire : cu lichid
Transmisie : pe cardan
Sistem pornire : Electric
Suspensie fata : brat dublu tip A
Suspensie spate : brat dublu, bara stabilizatoare, IRS
Frana fata : hidraulica pe disc
Frana spate : hidraulica pe disc
Anvelopa fata : 26x8-R14
Anvelopa spate : 26x10-R14
Lungime : 2063 mm
Latime : 1219 mm
Inaltime : 1439 mm
Greutate : 331 KG
Inaltime sa : 870 mm
Garda la sol : 292 mm
Inmatriculabil : Da
An : 2018
Culori : rosu

Despre Polaris

La Polaris creearea de produse de top nu este doar o indatorire de serviciu, ci un mod de viata. De aceea crezul nostrum este tiparit in otel: INTELEGE EXPERIENTA CONDUSULUI, TRAIESTE EXPERIENTA CONDUSULUI, MUNCESTE S-O IMBUNATATESTI. Angajatii nostrii nu doar creeaza si proiecteaza diferite vehicule, ci sunt si piloti entuziasti. Lucrul asta ne ofera un avantaj competitional pentru ca muncim impreuna in asa fel incat sa facem placerea condusului si mai mare, astfel incat sa gasim:’’The Way Out’’.

Polaris crede cu tarie ca etica si valoarea angajatilor este calea catre success. Valorile Polaris sunt definite de catre angajatii sai, astfel incat sa faca din sistemul Polaris Performance Management doar ceva teoretic.

Programul de evaluare al performantelor angajatilor nu adduce doar rezultate mai bune, ci si reflecta modul in care prin ei se reflecta valorile de baza ale companiei: munca in echipa, inovatia, dezvoltarea angajatilor, atentia indreptata catre client, leadership-ul, integritatea, rezolvarea tuturor problemelor si pasiunea pentru excelenta.