Scroll to top

Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare si pot prezenta accesorii sau elemente de design care pot varia fara notificare prealabila in functie de schimbarile aduse de producator sau zona de comercializare. Va stam la dispozitie pentru orice informatii legate de acest produs.

Kawasaki

Kawasaki Ninja H2 SX SE ABS '18

Inmatriculabil fara TVA
18066 EUR

TVA inclus
21499 EUR

Motocicleta Kawasaki Ninja H2 SX SE este versiunea Special Edition a modelului sport-touring și moștenește de la versiunea standard motorul de 998cc 197cp dotat cu supercharger pentru accelerație explozivă și gradul ridicat de eficiență de 5.7L/100Km cuplat cu un rezervor de 19L. De asemenea, Ninja H2 SX SE este echipată cu o colecție impresionantă de sisteme electronice de control precum sistemul de cruise control și sistemul de control la virare Kawasaki Cornering Management Function (KCMF) care lucrează alături de unitatea de măsurători inerțiale Bosch pentru a monitoriza sistemul de control al tracțiunii cu 3 moduri (Kawasaki Traction Control - KTRC) si sistemele de frânare Intelligent anti-Lock Brake System și Engine Brake Control (KIBS și KEBC). În plus, modelul dispune de un cadru de tip Trellis, remodelat pentru a permite acomodarea unui pasager și montarea cutiilor laterale de depozitare. Ceea ce separă versiunea SE de cea standard este adăugarea sistemului de control la demarare Kawasaki Launch Control Mode (KLCM), Kawasaki Quick Shifter pentru schimbarea rapidă a treptelor de viteză, un bord cu ecran full-color TFT LCD cu doua moduri de dispunere a informației precum și un sistem de 3 faruri cu lumini LED care detectează schimbarea direcției de mers și luminează cu prioritate zona spre care virați. Toate acestea, cuplate cu schema grafică cu verde emerald și negru metalizat, fac din motocicleta Kawasaki Ninja H2 SX SE un model deosebit de performant și modern, perfect pentru un pilot experimentat, în permanentă mișcare și dornic să simtă viteza.

- motor cu injecție de 998cc 197cp, 4 cilindri în linie, 4 timpi, 16 valve DOHC
- supercharger
- răcire cu lichid
- suspensie față reglabilă cu furcă inversă
- suspensie pe spate reglabilă de tip New Uni-Trak cu piggyback
- frână pe față cu 2 discuri semi-flotante de 320mm, etriere monobloc cu 4 pistoane
- frână pe spate cu 1 disc de 250mm, etrier cu 2 piston
- cutie de viteze cu 6 trepte
- transmisie de tip Dog-Ring
- consum mediu de 5.7L/100Km
- capacitate rezervor 19L
- cadru Trellis din oțel, remodelat pentru sarcină maximă crescută
- sistem Kawasaki Cornering Management Function (KCMF) pentru asistență la viraje
- sistem Kawasaki Intelligent anti-lock Brake System (KIBS) pentru frânare precisă și eficientă
- sistem Kawasaki Engine Brake Control (KEBC) pentru reglarea parametrilor frânei de motor
- sistem Kawasaki Traction Control (S-KTRC) de control al tracțiunii
- sistem Kawasaki Launch Control Mode (KLCM) pentru control la demarare
- sistem Kawasaki Quick Shifter pentru schimbarea rapidă a treptelor de viteză
- instrumentație de bord cu turometru analog și ecran full color TFT LCD cu 2 moduri de dispunere a informației, Touring și Sport
- sistem de măsuratori inerțiale Bosch IMU
- sistem de motormanagement cu 3 moduri: Full, Middle și Low
- șa cu 2 locuri și design ergonomic pentru comfort sporit
- sistem ABS
- ambreiaj Assist & Slipper
- sistem electronic de Cruise Control
- indicator rulare economică

Motocicleta Kawasaki cu 4 ani garantie

Motocicleta de vanzare si in rate

Vezi produsul si pe atvrom.ro

Motor : 4 cilindri, 4 timpi, 16 valve, DOHC, cu supercharger
Putere : 197 CP
Capacitate : 998 cmc
Combustibil : benzina
Cutie de viteze : 6 trepte
Rezervor : 19 l
Racire : cu lichid
Transmisie : pe lant
Sistem pornire : Electric
Suspensie fata : furca inversata 43mm, reglabila
Suspensie spate : Bottom-Link Uni-Trak, bascula, amortizor pe gaz, reglabila
Frana fata : 2 discuri 320mm, semi-flotante, etriere cu 4 pistoane, monobloc
Frana spate : 1 disc 250mm, etrier cu 2 pistoane
Anvelopa fata : 120/70ZR17M/C (58W)
Anvelopa spate : 190/55ZR17M/C (75W)
Lungime : 2135 mm
Latime : 775 mm
Inaltime : 1205 mm
Greutate : 256 KG
Inaltime sa : 835 mm
Garda la sol : 130 mm
Inmatriculabil : Da
An : 2018
Culori : verde/negru
Tip motocicleta : Super Sport

Despre Kawasaki

Multa munca si un vis. Acestea au fost stabilite inca de la inceput de American Kawasaki Motorcycle Corp, inca din martie 1966. Un mic sediu, o veche hala de carne in Chicago, au constitiut un inceput timid in incercarea de a cuceri piata din Statele Unite.

"Kawasaki" a inceput cu practic nimic, fara clienti, fara distribuitori si mai ales fara imagine. Dar avea ceva mult mai important: o dorinta puternica sa gaseasca succesul si promisiunea de la o fabrica de a le furniza cele mai bune produse.

Cativa de la Kawasaki au inceput sa cutreiere America in cautarea de distribuitori privati, care se comercializeze primele lor produse. Acestea erau dotate cu mici motoare in doi timpi si se vindeau sub numele de Omega.

Dar clientii americani doreau mult mai multa adrenalina, asa ca fabrica a raspuns imediat acestei cereri si a adus pe piata motoare mult mai puternice: Samurai si Avenger. Lucrul acesta a fost semnul ca se vor dedica cu siguranta in construirea motoarelor de inalta clasa.

Aceste noi motoare au fost comercializate sub numele de "Kawasaki" si in plus a mai fost infiintata Eastern Kawasaki Motorcycle Corp, companie care se va ocupa de distributia pe  coasta de est .

In 1968 cele doua companii au fuzionat, rezultand Kawasaki Motors Corp USA in California de Sud.

In 1969, faima celor de la Kawasaki a fost marita considerabil datorita modelului Mach3 de 500cc in doi timpi. Alt motor foarte important in dezvoltarea celor de la Kawasaki a fost  legendarul Z1 de patru cilindrii de 900cc. Intre timp, deja KMC isi construise propriul lant de distributie ce avea ca scop sa ofere dealerilor si clientilor servicii cat mai bune.

Diversificarea productiei a venit odata cu patrunderea in domeniul fabricarii ambarcatiunilor de apa in 1973. Astazi, Jet Ski este lider pe aceasta  piata  in continua dezvoltare. In 1980 expansiunea a atins noi granite si cei de la Kawasaki au inceput constructia de ATV-uri si vehicule utilitare.

Astazi, Kawasaki face afaceri de peste 1,6 miliarde de dolari. Au in jur de 4800 de angajati si mai mult de 1500 de dealeri. Baza celor de la Kawasaki a fost construita pe cateva repere, cum ar fi: motocicleta de viteza Ninja, clasica Vulcan, ATV-urile extrem de rezistente, vehiculul utilitar Mule si exclusivistele Jet Ski-uri.