Au mai ramas

0
0
ZILE
0
0
ORE
0
0
MINUTE
0
0
SECUNDE

pana la campania

BRP a primit 11 premii pentru design de produs in 2015


BRP a primit 11 premii pentru design de produs in 2015
  16.03.2016

In 2015, produsele BRP au castigat 11 premii pentru design, acordate de 4 organizatii de design diferite. Acesta este un record pentru companie, care a deschis drumul in 1984, cu premiul de la Design Canada. Se remarca in mod special roadsterul Can-Am Spyder F3, lansat abia anul trecut, care a castigat deja 4 premii pe 3 continente, demonstrand, inca o data, ca inovatia se afla in sangele BRP.

"Sunt foarte mandru de faptul ca produsele noastre au atras atentia atator organigatii de design importante din toata lumea, mai ales ca am atins un nou record anual", a declarat Denys Lapointe, senior vice-presedinte de Desing la departamentul Inovare si Imaginea Corporatiei. "Munca de echipa in departamentul nostru si colaborarea stransa cu Centrul BRP pentru Dezvoltare de Produs au fost esentiale in demersul nostru".

ATV-ul Can-Am Outlander L a primit premiul Red Dot al prestigioasei intreceri de design Red Dot Design Awards, din Germania, unde se inscriu mai mult de 17.000 de entitati anual. Astfel, BRP a ajuns la un numar total de 19 premii Red Dot. Outlander L reprezinta debutul Can-Am pe piata vehiculelor offroad de capacitate medie.

Motorul Evinrude E-TEC G2, lansat in 2014, a luat, la randul sau, 3 premii, inclusiv prestigiosul Good Design din Canada.

Good Desing Japonia a premiat spyderul F3, si, nu in ultimul rand, Good Design Australia - skijetul Sea-Doo Search and Rescue.

Tag-uri

brp, atv, atv can-am, can am,

© 2021 atvrom.ro Toate drepturile rezervate